Szevasztok !
Hozzavalok:
60 dkg serteshus
20-20 dkg burgonya, zoldpaprika es paradicsom
2 fej voroshagyma
6 dkg rizs
3-4 ek. olaj
2 gerezd fokhagyma
pirospaprika
orolt bors
so
A serteshust kis kockakra vagjuk es keves olajban pirospapri-
kaval meghintve, zuzott fokhagymaval es soval izesitve
felpuhara sutjuk. A karikara vagott hagymat olajban kisse
megfonnyasztjuk, a rizst is felpuhara paroljuk. A burgonyat,
a paprikat es a paradicsomot felkockazzuk. Olajjal kikent
tepsi aljara 1 sor hagymat, majd rizst teszunk, erre rakjuk a hust,
majd a burgonyat, kozben megsozzuk es meghintjuk orolt borssal.
A retegezest paprikaval folytatjuk, legfelulre a paradicsom kerul.
Annyi vizet ontunk ra, hogy ellepje, majd kozepes homersekletu
sutoben megparoljuk. (ollozas)
--
Jo etvagyat. :-) <<<<<<<<<> Udv.: csl <>>>>>>>>>
|