Udv Mindenkinek!
Tarkony temaban:
Maradek huslevesbol - en meg csak szarnyasbol probaltam - nagyszeru
tarkonyos ragut lehet varazsolni nemi tarkony (meglepo) es tejfol,
vagy tejszin hozzaadasaval. Enyhen be kell suriteni, ezt akar a
tejfolbe kevert liszttel, akar vaj es liszt egybegyurt keverekevel
megtehetjuk.
Ha epp akad otthon, par fej felszeletelt gombaval is gazdahithatjuk.
Altalaban egy keves cernameteltet fozok bele.
Etterem ajanlat:
Ha Debrecenben jartok, feltetlenul keressetek fel a Csokonai Sorozot!
Csak a neveben sorozo, valojaban egy nagyon hangulatos kis etterem
remek konyhaval es kiszolgalassal. Nem tul draga es az adagok is
nagyok. Van kulon dohanyzo es nemdohanyzo terem + legkondi.
Helyileg a Kossuth utcan, a Csokonai Szinhazzal szemben egy pinceben
talalhato.
Kenyerbol keszult etelek:
Talan erdemes megemliteni, hogy a regi magyar konyhaban a rantas
megjelenese elott az eteleket kenyer hozzaadasaval suritettek.
--
Udvozlettel:
KASI mailto:
|