>De van-e valami amitol kulonlegesen jo lesz?
>A gimnaziumi menzan ez volt a legjob kaja,
>igaz ott nem hazi tarhonyaval, hanem un.
>uttorogomboccal volt.
Marpedig ez egy nagyon fontos kulonbseg.
Szerintem csak az uttorogomboc adja meg
az igazi tarhonyaizt, ez a hazi tarhonyanak
nevezett ossze-vissza meretu reszelt teszta
az nem az igazi.
Gabor
(webes bekuldes, a bekuldo gepe: biolpc09.unifr.ch)
|
Kedves Konyha!
Mar milioegyszer meg akartam kerdezni, de mindig elmaradt:
Tavaly december tajekan Ausztriaban, pontosan Innsbruckban voltunk a
ferjemmel, es mint mindig nagyon klassz osztrak etelek tarsasagaban jottunk
vissza Velencebe. A kozpontban van egy nagy elelmiszer aruhaz, ott a
zoldseges pultnal nagy fuzer, sotet szinu fokhagymat lattunk. Megkerdeztuk,
hogy miert ilyen barnas, mire az elado azt valaszolta, hogy fustolt. Nem
tudtunk tovabb kerdezoskodni, mert maris szaladt mashoz. Mi is rohantunk,
mert nem sok idonk volt mar a vonat indulasaig.
A kerdeseim:
1.) Miert fustolik?
2.) Mire hasznaljak?
Megkoszonnem szives valaszoltokat, aki tud ra feleletet.
Koszonom elore is:
Izabella
|